Welkom op de pagina van Groep Rood!

 

In groep Rood zitten 16 kinderen in de leeftijd van groep 4 en 5. De leerkracht is juf Imke. Zij krijgen op deze pagina zelf de mogelijkheid om wat van zichzelf te laten zien of lezen. Rood

Sinterklaas is het land weer uit, dus wij hebben de kerstboom gezet in de klas. De mannen hebben met hulp van Dennis uit groep oranje de boom in elkaar gezet. De dames mochten de boom uiteindelijk versieren. Wat ziet de kerstboom er prachtig uit!! 

Kerstboom 1  Kerstboom 4

Sinterklaas heeft vandaag een bezoekje gebracht aan SBO Mozaik. We hebben gezongen en gedanst. We hadden zelfs een optreden voor sinterklaas en zijn pieten. We zijn afgelopen jaar zo lief geweest, dat we allemaal een cadeautje gekregen hebben. 

Sinterklaas Sinterklaas 3

 

Wij hebben vandaag pietengym gehad van juffrouw Yvette. Het was echt super leuk. We moesten op een ladder klimmen om op de daken te balanceren. We moesten met de touwen van huis naar huis zwieren. 

Pietengym Pietengym 2

Wij hebben een erg mooie stoomboot gemaakt met de hele klas. We hebben erg goed samengewerkt. 

 Stoomboot

Wij hebben het alfabet geleerd in de klas. We konden zelfs op alfabetische volgorde gaan staan. 

Alfabet2

 

Hallo allemaal, 

Wij zijn groep rood van SBO Mozaik. Wij zitten met zestien kinderen in de klas. Onze juffrouw is Imke. Op deze pagina willen wij laten zien wat we allemaal voor leuke en leerzame dingen doen op school. Wij hebben in ieder geval heel veel zin in komend schooljaar. We hebben al een erg goede en gezellige start gemaakt!

Groetjes

Nancy, Amine, Bente, Jitske, Luca, Lorenzo, Manou, Ries, Dylan, Auk, Sophie, Daan M, Gijs, Sara, Daan V, Angelina  en juf Imke 

Foto

 

Wij zijn op vrijdag 29 september naar de Efteling geweest. Het was een erg leuke en gezellige dag met mooi weer en veel snoepjes! 

 Efteling 2  Efteling 3
 Efteling 5  Efteling 7
 Efteling 8  Efteling 6

Op woensdag 4 oktober was de opening van de kinderboekenweek bij ons op school. Alle kinderen mochten griezelig verkleed naar school toe komen. Wij gaan de komende weken lekker veel lezen!! 

 Kinderenboekenweek 2

Wij zijn vorige week erg creatief geweest. We hebben uilen en egels geknutseld. 

 Knutsel Egel  Knutsel Uit

Bij wereldoriëntatie hebben we het over spieren gehad. We hebben een wedstrijd armpje drukken gehouden in de klas. Daan Markslag was de sterkste en won zelfs van de juf! Hij mocht het opnemen tegen meneer Olcay. Het is gelijk spel geworden.

Armpje Drukken 2

 

 

Nieuws

22 juni
Studiedag

25 juni
Rapport mee

27 juni
Rapportbespreking


Bekijk alle nieuwsitems >>

Meer info?
bel: 013 52 30 690